Ημερομηνία Ενημέρωσης 5/11/2015

H Υφυπουργός Εργασίας κα Αντωνοπούλου σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ανακοίνωσε την έναρξη προγραμμάτων απασχόλησης ανέργων.

Για τους νέους 25 – 29 ετών αναμένεται πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και ένταξης σε θέσεις απασχόλησης για  3.000 άνεργους νέους σε επιχειρήσεις, με επίβλεψη στον χώρο εργασίας και, στη συνέχεια, ένταξη σε νέες θέσεις εργασίας στις ίδιες ή άλλες επιχειρήσεις για επιδοτούμενη απασχόληση διάρκειας 12 μηνών.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για το παραπάνω πρόγραμμα δεν έχει δημοσιοποιηθεί το κείμενο της πρόσκλησης και πολύ περισσότερο δεν έχει ανοίξει το σύστημα για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής.

Επειδή θα ακούσετε και θα διαβάσετε πολλά σχετικά με την υποβολή των αιτήσεων, σας ενημερώνουμε ότι δίνοντας τα στοιχεία σας σε κάποιο Κέντρο σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι συμμετέχετε αυτόματα στο αντίστοιχο πρόγραμμα.

Σεβόμενοι την οντότητα σας, τις επιθυμίες και τις επιλογές σας θα σας μεταφέρουμε ξεκάθαρα και έγκαιρα τις λεπτομέρειες του κάθε προγράμματος μόλις αυτό ανακοινώνεται μαζί με τις ακριβείς ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων.